30.11.11

Valoryijy herää elämään


 Viides  valovuosi on jo menossa valoryijyllä jonka solmin vuonna 2007. Uskomatonta miten hyvin se on kestänyt nämä merituulet ja tuiverrukset ulkosalla. Tekele on kuitenkin ollut katetun kuistin suojassa eikä se ole kastunut läpikotaisin. Paperinaru siis kestää ulkokäytössä loistavasti. Pohjana valoryijyssä on pajuista sidottu kaitaliina. Sen rakosiin on helppo kiinnittää paperinarunpätkät. Valotkin on vielä ehjät joten joulun odotus voi alkaa.

                                                                                

 
Valoryijy ja pajupallorykelmä

♥Kaisa♥


26.11.11

Havupallopuu

 
Kiitokset kaikille 32:lle Villa Charme -kirjan arvontaan osallistuneille. Ilo huomata, että kyllä se ovikranssi on ehdoton ykkönen toivottamassa ystävät tervetulleiksi kyläilemään. Näin joulun alla myös ne "laiskimmat" keräävät pääsiäiskoristeet pois ovenpielistä ja somistavat sisäänkäynnin jouluisemmilla asetelmilla.
Meidän kaupunkireitin varrella on yksi talo jonka ikkunassa liiteli yhtenä vuonna pääsiäisnoita aina joulukuulle asti. Taisi Kyöpelivuorelaiselta loppua puhti luudasta jo itsenäisyyspäivänä kun tuli oranssinvärinen paperitähti tilalle :)

Arvonnassa onni suosi
Onnittelut Sinulle!
Laittele osoitetietoja sähköpostiini niin saat pikkujoululahjan.
 



Havupalloja en ole kovinkaan montaa tehnyt aikaisemmin. Risusydämen Marjalla on blogissaan niin mahtava ohje, että oli pakko kokeilla.
Hauska juttu kävi kun piti porata koivupölliin suht iso reikä koivukepille. Noo , ans kattoo, pakko kokeilla ihan itse! Marssin Snikkerbuuaan ja Ukko-Pekan varastoista etsiskelin isoa porakonetta. Vaan eipä ihan heti tullut vastaan. Sitävastoin hiffasin sellasen vanhanmallisen veivattavan vinksvonks-poralaitteen jossa oli sopivasti iso poranteräkin paikallaan. Ei siis tarvisi sitäkään laittaa paikoilleen;) huh helpotus.
Poranterä oikeelle kohdalle ja nilkuti-nilkuti, eikun veivataan. Vaan eipä tullutkaan reikää kovaan koivuun sillä terävyys siinä aataminaikasessa "pikaporassa" oli onneton. Nooo sit hiffasin puukon, jos sillä vähän nakertelisin -naisellisesti )(. Kerkisin siinä ajattelemaan verta, sormenpätkiä, ambulanssia, Tuomasta ja tikkejä joten päätin laittaa sen sivuun. huuuh, kunnes ajatuspiuhat loksahti tälle vuosituhannelle. Sullahan on OMA pikkipikki porakone jossa on suht iso terä reikiä varten. Jee ja eikun nopsasti noutamaan hitatsiveikko remppatyömaaltamme. Sen kanssa reiän teko sujuikin jo leikiten. Mitä tästä opimme? Heh, joskus on ihan kiva leikkiä elävänsä kivikaudella;))

 
1.Adventtitähti

Tunnelmallisia Adventtihetkiä ja iloisia pikkujouluja.
Tontut ne jo kurkkii.
Kaisa

20.11.11

Jäkäläkranssi ja ARVONTAA

 
Adventtikoristeeksi  rullasin jäkälistä, lepän kävyistä ja jäkälöityneistä kuusen oksista hentosen kranssin eilisiltana. Tein pohjan virpiangervon suorista oksista joita on helppo taivutella kiepiksi. Jälälät ja pikkukävyt kiinnitin kranssipohjaan ompelulangalla. Muutamaan kohtaan oli pakko vähän kuumaliimailla kun kuivat oksat rapsahtaa niin herkästi poikki.
Piparipakettipahvista leikkasin muutaman tähdenmuotoisen palan ja päällystin ne jäkälällä. (Sillä sellasella jota on kuivuneissa kuusen oksissa).
Tähdet roikotin killumaan oksanpätkään. Höh, huomasin, että eihän siinä edes tarvita mitään rusettia. Niin paljon tavaraa tuli moiseen tekeleeseen. Vaikka sain just männäviikolla Villa Harmoniesta täydennystä pitsivarastoihin, aah mitä värejä. Kiitos Satu paketista♥♥



 
Pi K kU J oU l u A R vO nTA

     Kerro miltä ulko-ovellasi näyttää  tällä hetkellä ?
Arvonta päättyy Kaisanpäivänä perjantaina 25.11. kello 18. 00
Osallistujien kesken arvon Ilona Pietiläisen kirjan Villa Charme.
Onnea arvontaan!


Sateenkaarentaa - putiikin  uuttera emäntä ja bloginpitäjä Ilona Pietiläinen julkaisi muutama viikko sitten uutukaisen kirjansa Koti lehvistön varjossa. Olin niiden onnellisten joukossa jotka saivat uunituoreen teoksen 
käsiinsä melko lämpöisenä. Aah sitä tunnelmaa joka huokuu sivu sivulta. Niin Ilonamainen kokonaisuus ettei sitä malta käsistään laskea. Onnea Ilona♥!
Ilona on myös vakkari vierailija blogissani ja jokin aika sitten hän otti minuun yhteyttä. Hän oli näet ihastunut
risusiipiin jotka olen tehnyt.  Kuinka ollakkaan, nämä Ison Gabrielin lentovehkeet löytyy nyt uuden kirjan sivuilta. Kiitoksena sain vielä superpaketin Ilonan aiemmin julkaistuja kirjoja , ihan vaan arvottavaksi, kuten Ilona asiansa esitti. Kiitoshalaus¨~


Lumisateita odotellessa- Osallistu arvontaan!
Kaisa

12.11.11

Hiirulaisten Isänpäivä

Tilderströmit

Hiiripariskunta Tilderström toivottaa kaikille isille ja paapparaisille oikein onnistunutta ja onnellista Isänpäivää!

Kaisa kiittää ja kumartaa onnentoivotuksista kaikkia kommenttilootaan postanneita. Maailma on täynnä ihania Ystäviä♥, kiitos teille.


 
Iloista Isänpäivää♥
Kaisalta
 

6.11.11

Pajupirtti 3-vuotias

 
Pajupirtti -blogi täytti kolme vuotta kuin varkain. Selailin vanhoja postauksia ja kappas, aika kuluu. Luonto ja varsinkin oma piha on tarjonnut rutkasti askartelutarpeita. Leikkelin humalaköynnöksen alas ja pitkät varret on hyvää materiaalia kransseihin ja palloihin. Virpiangervo on hentoa ja herkkää, siitä ajattelin seuraavaksi jotain pyöritellä. Mökkireissulla tuli kotiintuomisena sammalta ja havuja. Olivat mokomat harventaneet lähimetsää. Upeita männyn känkkäräoksia oli valtavasti.Oman pihan kotikoivu on harvennettu ja taas paistaa aurinko kesällä.
 

 
 
Viime viikolla ompelutti. Olohuoneen verhokangasta on vielä jäljellä ja valkoisesta tekstikankaasta surruttelin pikkusydämiä. Niitä ei ole koskaan liikaa. Merestä löytyneistä ajopuista nakuttelin tikkana rekvisiittaseinän. Ompahan mainio tausta valokuvattaville


  Humalasta taivuteltu sydän

Suunnattoman suuret kiitokseni kaikille lukijoille (uusille ja vanhoille) sekä kommenttiuskollisille. Kiva on
lukea terveisiänne. Ilolla ajattelen kaikkia teitä jotka olette saaneet askartelukipinöitä blogistani.
Erityiskiitos IlonalleSateenkaarentaa-blogiin. 
Malttamattomana uutta kirjaa odottelee tuhansittain romantikkoja.
 
        ♥      
 Kaisa