16.7.11

Kalajuttuja kanaverkosta kalaverkossa

 

  Haa, sainhan aikamoisen kalansaaliin ekan lomapäivän aamuna. Taivaalta puski aurinkoa(tihkusadetta) kun marssin lammelle (tallille). Kaivoin kalavehkeet(spreipullon) esille ja ravistelin hetken vapaa(pulloa). Kieritin madon (korkin) koukkuun(auki) ja sylkäsin olan yli(osui puntille). Nyt tulee varmana kalaa(kanaverkkoahvenia), ajattelin, kun on näin kaunis( surkea) ilma.

No tulihn sieltä. Kaksi vaaksanmittaista pulskeaa affenta pyristeli koukussa vuoron perään. Ensimmäisen tunnistamiseen tarvittiin kalakirja jotta evät saatiin oikeille paikoilleen. Värityksen kanssa oli niin ja näin.
Albiinoahvenia tuli. Nämä on muuten takuuvarmoja ruodottomia tapauksia. Ei suomustusta, ei perkuuta eikä muutakaan kidutusta. Tarvitset vain hetken aikaa, kanaverkkoa, leikkurit, rautalankaa ja maalia.

Hauska kalansaalis on tuossa tuokiossa valmis.Rekvisiitta vaan pisti mietintäherneet koetukselle.En viitsinyt polkaista meren rantaan kuvauskeikalle vaan ratkaisin meren sinen kynnysruohomatolla;) ja kaislat onkin päiväliljan lehtiä:D Ette kuitenkaan huomanneet mitään vilppiä kuvassa, hahaa. Meritunnelmaan saa vaikkei olisi merta lähelläkään.

 

 Kesäloma voi alkaa ja nyt sitä aurinkoa esiin sieltä.

Lomafiiliksellä Kaisa

1.7.11

Tuunattu kukkakori


 
Keittiökuisti sai piristeyksen romantiikka kun tuunasin Piipen vanhan kukkakorin valkoiseksi. Ihastuin sen lerppareunoihin ja sumuttelin sitä muutamaan kertaan kun maalia piti saada joka koloon. Kiiltävä perusvalkoinen spreimaali on kohta lähikaupasta loppu;)

Unohdettu Nallevanhus löytyi Reino-heinänallen risuvaunujen peiton alta märkänä, mustana ja surkeana.
Pesin sen hellästi pyykkäripulverilla ja harjasin pörröiseksi. Hei, sehän hymyilee jo♥.

Jaanan-Kirstun tilaajalahjana tuli ylläriksi pikkuinen lyhty. Kiitos Jaana! Se löysi paikkansa heti.

Kesähaaste on otettu ilolla vastaan. Saapas nähdä mitä ihanuuksia on tulossa.

                                        Vielä on työviikkoja jäljellä mutta kyllä se loma koittaa mullekin.
Lomalaisille nautintoja !
Kaisa